夜雨——您身边的旅行家园—旅行线路—自助游—游记攻略—深度游专业策划机构

开心

90年代末.沿江路果家三层既演舞台同建设六马路果家d&d应该系当时广州最多靓仔靓女去蒲既地方就好如家下既bbf,golf呢d地方.仲有上下九附近有家好多学生去既都晤记得叫咩名啦~~~?晤知有无边个响果时蒲过呢d地方?记得当时我仲读紧书,无甘多自由去玩,大多数都系选择响周末去欢.学校10点半熄灯,我地就11点开始陆续爬墙走.当时既仲未兴饮威/伏/芝/呢d洋酒,大多数都系饮啤酒.
      果晚响1920club坐果时突然有种感慨:当年响夜场中劈酒论欢,狂喜狂悲果d人而家又会响边?城市仍然系呢个城市,时光既流逝却使它物是人非.无论咩酒都有种苦涩既味道,饮落去都可以尝到一种人生既感觉.无论今日系咩一种境况,将来都会流逝.不变既唯有系藏于心头既一种淡淡既回忆.
      今日既年青蒲友将来或者会成为各行各业既精英甚至成为开蒲场既老细,今日既bbf或者将来会比ccf~~ddf所取代,甘今日留比你既又会系点样一种回忆?

虽然而家好小去。。。不过去到发现有几个DANCER仲系几年钱个D。。。不过新几都有。。无左以前兴趣拉。。。D人都老了

我还很清楚的记得,我头一次下夜场,是跟同学到人民桥那边的那家天鹅会呢.楼主那算不算是90年代未的夜场吖?

我記得我第一次去是1999年系人民路眼鏡城入去果間叫南夜,仲系果度溝佐第一條女,諗起果陣成個大鄉里出省城甘!雖然是就是騎呢佐D不過都幾過癮的!